buna ziua .doresc sa dezbat succesiunea dupa frate si am inteles ca vor trebui adusi 2 martori . dar daca fratele meu venea pe la mine o data la 2-3 saptamani parca masina in fata portii si intra in curte ce vor putea declara mai mult martorii ca va dati seama alte amanunte din interiorul familiei nu ne duceam sa discutam in strada . martorii sant speriati ca li se vor pune intrebari legate de treburi familiale interne . este adevarat ca daca da -raman fara martori.va multumesc anticipat.
Declaratiile de martori coroborate cu alte probe; acte, inscrisuri, eventual expertize de specialitate, ajuta judecatorul in aprecierea dezlegarilor de drept privind cererea D-voastra.. Nesutinerea cu probe a unei cereri judecatorul poate sa o respinga ca nesutinuta. Ok..
va multumesc pt raspuns, inscrisuri am suficiente dar martorii banuiesc ca vor fi intrebati daca l-au cunoscut pe defunct si relatia dintre noi ca frati daca era buna s-au nu- .adevarat ? sau le mai pune si alte intrebari ?
Intrebarile care vor fi adresate martorilor au legatura cu obiectul dosarului si cu cererile facute in acesta de catre reclamanti si parati, de apararile invocate.
Daca este vorba doar de succesiune vor fi intrebari in legatura cu defunctii, cu numarul de copii ai acestora.
Daca este vorba si de un partaj atunci intrebarile vor viza bunurile, identificarea lor, mostenitorii, eventualele creante succesorale etc.
Succesiune
abc53
Am reusit sa fac acea declaratie de acceptare a succesiunii in timp util (in cadrul celor 6 luni)la fel si ceilalti prezumtivi mostenitori(toti santem ... (vezi toată discuția)
Martor
anamarial
Buna ziua,
Sunt citata intr-un proces in aparare. Pana acum nu am mai avut contact cu justitia daca pot zice asa si m-ar interesa daca in momentul in care ... (vezi toată discuția)