avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Ce norma de venit se ia in calcul
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Ce norma de venit se ia in calcul

Buna seara,
Am un PFA trecut anul acesta pe norma de venit. Sediul este in provincie, dar activitatea se desfasoara in afara sediului, la beneficiar. Sunt si angajata full time la o firma in Bucuresti care este si singurul beneficiar al serviciilor de pe PFA. Buletinul meu este pe Bucuresti. Intrebarea mea este: ce norma de venit se ia in considerare? Cea din provincie sau cea din Bucuresti?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 21:33, 8 Mai 2013
Se ia in considerare valoare aprobata in judetul in care aveti domiciliul fiscal/cel din buletin, si unde veti depune declaratiile si unde veti plati si impozitul pe venit si contributia la sanatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa norma venit si angajat in germania?? DankePFA DankePFA Buna ziua, 1. Este permis sa ai in Romania un PFA la Norma venit cu Caen 6202 si concomitent sa fii angajat cu carte de munca in Germania (norma intreaga ... (vezi toată discuția)
Am devenit pfa cu caen 7420, ce declarații trebuie sa depun? Mara8912 Mara8912 Sunt angajata full time la o firma, insa recent am devenit PFA cu CAEN 7420,ce declaratii trebuie sa depun la ANAF? Am înțeles ca trebuie sa depun o ... (vezi toată discuția)
Pfa norma de venit - sediu social vs domiciliu ra.vasile ra.vasile Buna, Intentionez sa imi deschid un PFA cu cod CAEN 6202 si norma de venit, cu sediul social in Bucuresti (gazduire sediu social la cabinet de ... (vezi toată discuția)