avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale auditor financiar sua cenzor!!!
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

auditor financiar sua cenzor!!!

Buna ziua. Redactez actul constitutiv al unui SRL. Folosesc modelul de pe site-ul celor de la registrul comertului si am ajuns la partea in care imi cere sa completez datele despre un cenzor sau auditor financiar. Noi suntem doi asociati iar unul dintre noi va fi administrator. La cele doua paragrafe este obligatoriu sa le completez sau le pot sterge?? Sau poate fi unul din asociati cenzor?
Cel mai recent răspuns: Bawer , utilizator 20:31, 10 Mai 2013
Nu e obligatoriu in cazul Dvs sa aveti cenzor.

Succes!
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe infintare firma tartoru2004 tartoru2004 Buna ziua, Imi puteti spune care sunt taxele pentru infintarea unui srl( valoarea lor). Va multumesc (vezi toată discuția)
Infiintare firma ciprianr ciprianr Buna ziua, Imi puteti spune care sunt pasii pentru infiintarea unei societati care se va ocupa cu achizitii intracomunitare si vanzare? Multumesc, (vezi toată discuția)
Cum imi pot reactualiza actul constitutiv ContSters236592 ContSters236592 Trebue sa i-mi schimb sediul social si la reg. comertului mi-au cerut actul constitutiv reactualizat. poate cineva sa-mi explice mai detaliat cum porocedez ... (vezi toată discuția)