avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 275 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Mi s-a montat contorul de curent pe casa, in strada, e ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Mi s-a montat contorul de curent pe casa, in strada, e legal?

Buna seara tuturor

Ma confrunt cu urmatoarea problema:fiind plecata de acasa de 3 ani am lasat-o pe mama si copiii in locuinta.Mama fiind o persoana in varsta si fiindu-i frica sta cu poarta incuiata tot timpul mai ales ca din bucataria si anexele unde sta in timpul zilei nu aude daca cineva are intentia sa intre in curte.Acum circa o luna au venit de la electrica si mi-au schimbat ceasul electric "parandu-li-se ca nu consumam doar cat indica ceasul.............s-a facut citirea cu ceasul nou si era acelasi consum ca si in celelalte luni din urma!Azi am aflat ca au venit si au scos ceasul la poarta!!!!!in strada lucru ce eu nu l-am intalnit inca la nimeni!!!!!n-am vazut in viata mea pe casa in strada un contor de ceas care sta cum sta numarul de pe casa!In momentul cand mama a intrebat de ce schimba ceasul au zis ca am avvut reclamatie...........azi au motivat ca asa au primit ordine!Ce pot face in asemenea situatie,nu de alta dar ma simt discriminata fiind singura din toata comuna cu asa patanie!Mai e problema ca in modul in care l-au pus toata lumea poate sa il loveasca sau cine stie ce........habar n-am insa m-a umilit acest fapt si ma simt mai mult decat nedreptatita!
Am dreptul sa cer sa vad cine a reclamat?
Ultima modificare: Miercuri, 8 Mai 2013
pacurariu maria, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:38, 9 Mai 2013
Este norma europeana ca aparatul de contorizat consumatori casnici sa fie montat pe domeniul public astfel incat citirea acestuia sa fie neingradita
Modalitatea de pozare aparat de contorizat si fragilitatea pieselor determina defectarea rapida,inclusiv deconectarea intentionata din partea tertilor care pot avea acces la contorul electric

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apometru defect NicolaeRazvan NicolaeRazvan În urmă cu 3 luni de zile m-am mutat în chirie într-o garsonieră, datorită serviciului.Probail datorită neglijenței mele, n-am verificat foarte ... (vezi toată discuția)
Gluma enel zenovius zenovius Gluma ENEL Buna ziua, Situatia mea este simpla pentru mine, complicata rau, se pare, pentru Enel. Pe scurt: Am o locuinta la tara unde ajung relativ rar, ... (vezi toată discuția)
Taxare abuziva energie electrica. neputinta de implicare legala a opc. neimplicarea anre trazco trazco Adevarul este ca nici nu stiu unde sa incadrez aceasta problema. Inainte de a incepe povestea trebuie sa clarific un lucru pe care l-am aflat din cauza ... (vezi toată discuția)