avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Viata la puscarie.Programul detinutilor aflati in ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Viata la puscarie.Programul detinutilor aflati in penitenciar.

Unde pot sa gasesc informatii despre programul din penitenciar,doresc sa stiu care este programul zilnic,orarul de masa,cat timp pot sa petrec in fata televizorului,daca exista programe culturale,de cate ori pe saptamana poate sa ma viziteze partenera de viata,ce gustari se servesc intre mese,la ce ora se serveste micul dejun.
Cel mai recent răspuns: Numantere Deloc , Avocat 14:17, 9 Mai 2013
Va interesati de penitenciar sau de pension ? asa pare.. gustari intre mese, " se serveste", tv, vizite pe saptamana..
Vizitele se socotesc pe luna, sunt si programe educative, culturale, informatii complete veti afla la fata locului.
Program Rahova
"Deşteptarea este la ora 6.00 dimineaţa, după care urmează programul administrativ în celulă şi servirea mesei. Urmează participarea la apelul de dimineaţă, de la 7.30, după care plimbare, vizite, activităţi diverse, muncă etc. La ora 12.00 fix, deţinuţii servesc masa de prânz, iar după o oră sunt repartizaţi pentru diverse activităţi, în funcţie de planificarea făcută de comenduire. Ziua se încheie cu masa de seară, de la ora 18.00 punct, apelul de seară de la 19.30, după care vine stingerea. La ora 22.00."
cautati in legea 275/2006 si gasiti lamuriri acolo

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoala si sanepidul: pot fi obligati elevii sa manance - si sa plateasca - la cantina scolii? JustMe1977 JustMe1977 Buna! Am o mare nelamurire, daca imipoate raspunde cineva multumesc anticipat! Scoala la care invata fiul meu e \"Step by step\", cu posibilitatea de servire a ... (vezi toată discuția)
Numar angajati in hotel 3 stele gena_b gena_b Va rog sa imi spuneti daca este normal ca intr-un hotel de 3 stele care are 18 camere si o sala de mese,se poate sa lucreze un singur angajat? Asta ... (vezi toată discuția)
Atacare program de vizita gabi.s gabi.s Buna ziua, Tinand cont ca m-am mutat cu copilul in alt judet si ca incepand cu acest an minorul incepe scoala as vrea sa atac programul de vizita stabilit ... (vezi toată discuția)