avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Masina confiscata sau dosar penal
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Masina confiscata sau dosar penal

Buna ziua,

va rog sa imi spuneti daca este posibil pe baza un plangeri sau adrese facute la politie confiscarea unei masini inmatriculate in spania foarte probabil fara rca valabil si acte,
respectiv am fost accidentat de catre o masina de spania nu eram de fata in momentul accidentului respectiv in parcare, a fost vazut numarul de inmatriculare si cine este conducatorul auto.
Doresc sa stiu daca voi face o plangere la politie si se dovedeste faptul ca aceasta masina nu avea RCA valabil respectiv nu o sa pot sa imi repar masina i se va intampla ceva acestui conducator auto sau macar se va pune sechestru pe masina pentru a nu accidenta si alti conducatori auto?
sau va scapa doar cu o sanctiune?

Multumesc anticipat pentru raspuns,
Ultima modificare: Joi, 9 Mai 2013
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: dorinstan , utilizator 14:38, 11 Mai 2013
Multumesc pentru raspunsurile oferite,
doar o contraventie si poate sa circule in continuare pe strazi, c-am trist dar asta este,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vinovatul unui accident rutier refuza sa imi dea copia politei rca Cornea444 Cornea444 Am fost implicat intr-un accident rutier in care nu m-i s-a acordat prioritate, agentul de politie constatand acest fapt. Evenimentul s-a produs astfel: In ... (vezi toată discuția)
Accident fara rca valabil leorot leorot buna ziua, am patit o boacana si am nevoie de ajutor pentru a iesi cat mai putin sifonat din ea. am o masina cumparata in 2012 , pe care nu am inmatriculat-o ... (vezi toată discuția)
Despagubire rca sorinpocol sorinpocol Avand autoturismul parcat, am fost lovit lovit de o alta masina(taxi). Am fost la asigurator si acesta a spus ca masina fiind parcata in zona indicatorului ... (vezi toată discuția)