avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 295 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Angajare absolvent 2013
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Angajare absolvent 2013

buna ziua,
Cazul nostru de fata este in felul urmator:
Am angajat luna trecuta un student la Master ce termina acest an (deci ar fi absolvent faculate 2011 si Master 2013 Iunie/Iulie).
Ulterior am aflat ca se pot acorda pentru absolventi subventii, insa cum el este deja angajat la data absolvirii nu am mai beneficia de aceasta prevedere pentru doar 2 luni? Mentionez ca nu a mai lucrat anterior, deci se pare ca am facut numai jaloane printre.
Intrebarea: exista vreo cale legala prin care am putea beneficia totusi de aceasta subventie?
Cel mai recent răspuns: kali26 , utilizator 19:04, 9 Mai 2013
Incecati varianta demisie/concediere-astfel incat la momentul absolvirii sa fie in cautarea unui loc de munca.
Si ulterior absolvirii il/o angajati. :).
Astfel aveti o modalitate de a beneficia de aceste subventii si a pastra acelasi angajat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca studenti IrinaLaslea IrinaLaslea In calitate de student in primul an de masterat , absolvent iulie 2011 am lucrat lcu contract de munca pana in februarie 2011, as dori sa stiu daca firma la ... (vezi toată discuția)
Subventii angajare absolventi p.adina p.adina Buna ziua, Desi am citit legea si mare parte din posturile de aici, privitoare la acest subiect, nu reusesc sa ma lamuresc in ce situatie ma aflu. Va expun ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa terminarea facultatii cool_girl_em cool_girl_em suntem in luna iunie, luna aceasta termin si facultatea, mai exact pe douazeci si ceva dau licenta, scris şi oral. Cand trebuie sa mi depun dosarul pentru ... (vezi toată discuția)