avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract perioada determinata/concediu de maternitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract perioada determinata/concediu de maternitate

Buna ziua.In urma cu 3 luni m-am angajat cu un cm pe per determinata, iar in data de 6 mai s-a facut un act aditional de prelungire pe inca 3 luni.
1. De cate ori mai are voie angajatorul sa faca prelungire pe perioada determinata?
2.As dori sa fac un copil, insa din cate stiu pentru concediu maternitate am nevoie de cm pe per nedeterminata si as face un cm la 4 ore pe firma sotului, se poate?
3.Cu un cm nedeterminat si unul determinat, ce venituri se iau in calcul la indemnizatie? Se iau ambele?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:21, 9 Mai 2013
Intre aceleasi parti se pot incheia succesiv cel mult 3 CIM pe durata determinata.
@ monicaelena83 a

1. C.i.m. se poate prelungi de nenumarate ori inauntrul termenului maxim pentru care se poate incheia un c.i.m. pe durata determinata (36 luni)

2. Acordarea indemnizatiei pentru CCC nu este conditionata de durata timpului de munca, norma intreaga sau timp partial.

3. La calculul indemnizatiei pentru CCC se iau in considerare toate veniturile supuse impozitului pe venit realizate in ultimul an anterior datei nasterii copilului timp de 12 luni.
Astfel, daca in aceste 12 luni aveti doua c.i.m. , atunci se iau in considerare salariile realizate in baza acestor doua c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire contract de munca pe perioada determinata Alex_2016 Alex_2016 Am fost angajat de curand cu un contract de munca pe o perioada de 3 luni, apoi, la expirarea celor 3 luni, angajatorul a optat pentru un act aditional la ... (vezi toată discuția)
Contract pe perioadă determinată Antdy Antdy Care este numărul de contracte pe perioadă determinată care se pot semna între angajator şi salariat, sau mai bine spus pentru cât timp se poate semna ... (vezi toată discuția)
Prelungire contract perioada determinata Ank27 Ank27 Buna ziua!Imi puteti confirma ca, contractul de munca incheiat pe durata determinata se poate prelungi de \"n\" ori in decurs de 36 luni, dar durata unei ... (vezi toată discuția)