avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Deductibilitate bonuri de combustibil
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Deductibilitate bonuri de combustibil

Buna ziua!...
Mai sunt acceptate bonurile de combustibil in contabilitate sau trebuie neaparat factura?
Daca valoarea bonului de combustibil este pana la 100 euro,se poate si fara factura,cu conditia ca pe bonul fiscal sa fie specificat codul fiscal al cumparatorului.Benzinariile elibereaza deja astfel de bonuri.
Se accepta si bonuri fara factura,numai ca deductibilitatea tva este data de factura sau bonuri cu tva mentionat (intruneste conditiile unei facturi simplificate).
Daca nu prezentati bonurile astfel cum am expus intra doar la cheltuiala nu se si deduce tva.
Ultima modificare: Joi, 9 Mai 2013
Contabilitate sector 4 evoCONTA, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bon de carburanti NNorbert NNorbert Buna ziua Pana acum bonurile de combustibil(cu valori cuprinse intre 100-300 lei) le-am inregistrat in contabilitate deducand 50% si 50% din valoarea de ... (vezi toată discuția)
Bonuri de combustibil si d394 alinafay_bv alinafay_bv 1. Deducerea TVA de pe bon Deducerea TVA de pe documentului justificativ bon (fara factura) se poate face daca: • valoarea bonului inclusiv TVA este ... (vezi toată discuția)
Cod fiscal pe bonuri la firma neplatitoare de tva dorinahd dorinahd Buna ziua.Firma de taxi neplatitoare de TVA trebuie sa mentioneze pe bonurile de combustibil codul fiscal ??? Multumesc. (vezi toată discuția)