avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 242 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cod fiscal pe bonuri la firma neplatitoare de TVA
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cod fiscal pe bonuri la firma neplatitoare de TVA

Buna ziua.Firma de taxi neplatitoare de TVA trebuie sa mentioneze pe bonurile de combustibil codul fiscal ???
Multumesc.
Codul de tva se inscrie pt deductibilitate TVA.
in lipsa bonului fiscal care sa conţină CUI-ul cumpărătorului sau dacă nu există o factură care să însoţească bonul respectiv, atunci întreaga cheltuială de până la 100 de euro inclusiv tva nu este deductibilă fiscal
Sa clarificam-
pt.ce a intrebat utilizatorul-nefiind platitor de tva nu este obligat sa aiba inscris pe bonul de combustibil codul de inregistrare si nici nu este obligat sa detina o factura simplificata.

www.avocatnet.ro/content/art...
Ultima modificare: Miercuri, 29 Mai 2013
Contabilitate sector 4 evoCONTA, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deductibilitate bonuri de combustibil Bossde_Boss Bossde_Boss Buna ziua!... Mai sunt acceptate bonurile de combustibil in contabilitate sau trebuie neaparat factura? (vezi toată discuția)
Bonuri de combustibil si d394 alinafay_bv alinafay_bv 1. Deducerea TVA de pe bon Deducerea TVA de pe documentului justificativ bon (fara factura) se poate face daca: • valoarea bonului inclusiv TVA este ... (vezi toată discuția)
Bon de carburanti NNorbert NNorbert Buna ziua Pana acum bonurile de combustibil(cu valori cuprinse intre 100-300 lei) le-am inregistrat in contabilitate deducand 50% si 50% din valoarea de ... (vezi toată discuția)