avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vanzare cumparare intre parinti si copii sau donatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vanzare cumparare intre parinti si copii sau donatie

Buna ziua!ma intereseaza si pe mine ce acte pe casa ar trebui sa faca parintii mei fratelui meu astfel incat ceilalti 2 frati ai mei sa nu le poata ataca dupa moartea parintilor mei
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 11:26, 9 Mai 2013
Buna ziua,
Act de vanzare cumparare. Ii sfatuiesc pe parintii dumneavostra sa faca acest act cu clauza de abitatie si intretinere, e mai sanatos.
av. Gabriel Klein Kiritescu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire katysan katysan buna ziua...as vrea sa stiu daca parintii mei care vor sa-mi faca acte pe apartament pot sa-mi faca fara acordul fratilor. Suntem 5 frati la parinti ,iar eu ... (vezi toată discuția)
Donatie-atacabila? galcsb galcsb Buna seara.Am primit de la parinti prin donatie o casa cu terenul aferent,actul de donatie fiind cu mentiunea de uz viager pt.parinti.(pe vremea ... (vezi toată discuția)
Succesiune roxanaman roxanaman Buna seara am si eu o mare mare intrebare In urma cu 3 ani eu si fratele meu am facut o succesiune pentru un apartament cu 3 camere lasat de parintii nostri. ... (vezi toată discuția)