avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Forme legale de plata
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Forme legale de plata

Buna ziua, am si eu urmatoarea situatie in contabilitate. Am incasat un client (persoana juridica) prin banca (cont colector), apoi peste cateva zile clientul s-a razgandit si vrea banii inapoi, dar nu vrea sa primeasca banii tot prin banca pentru ca sustine ca nu are un cont bancar. In situatia aceasta este corecta inregistrarea unei dispozitii de plata si sa ii trimitem banii cash, prin curier? cum se inregistreaza in contabilitate? 4111.xxx= 531, este corect?

Multumesc, o zi placuta!
Cel mai recent răspuns: qu3en_bee , utilizator 14:36, 10 Mai 2013
dispozitie de plata la care atasati awb de la curier ca dovada, si 4111=5311 -x eu asa as proceda
inca nu sunt lamurita, de ce cu minus suma pe 5311? daca deja este o plata cand se crediteaza 5311...
ma suzati cu plus iese suma din casa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata furnizor sfarghiuelena sfarghiuelena Buna ziua.va rog sa-mi spuneti daca este corect ca in cazul in care coletul unui furnizor se plateste cu chitanta ramburs,dar pe numele currierului,ca aceasta ... (vezi toată discuția)
Monografie incasare factura Chris-Cross Chris-Cross Un client imi da 10.000 ron pentru stingerea unei facturi.Eu depun banii la mine in cont in numele lui.Urmatoarele inregistrari contabile sunt ... (vezi toată discuția)
Inregistrare mandat postal vioviod vioviod .Vand marfa prin curier unui client. Emit factura iar clientul plateste prin banca. 2.Produsul este defect, clientul mi-l trimite inapoi , si stornez factura ... (vezi toată discuția)