avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Talharie. Bun recuperat si ulterior pierdut
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Talharie. Bun recuperat si ulterior pierdut

am fost talharit eu si prietena mea de telefoane politia ne a inapoiat telefoanele am semnat sa le pastram pana la terminarea procesului eu am pierdut telefonul ce este de facut sau ce-mi poate afecta mie?
Ultima modificare: Joi, 9 Mai 2013
andrew_rome, utilizator
Cel mai recent răspuns: andrew_rome , utilizator 15:28, 9 Mai 2013
Buna ziua,
Ar fi bine sa anuntati organul de cercetare penala despre pierderea telefonului.
In rest nu va afecteaza cu nimic.
av. Gabriel Klein kiritescu
multumesc pentru raspuns si dak nu anunt?
Da, mergeti sa anuntati politia.
A fost cu ghinion tepefonul...
Buna ziua.
Va trebui sa explicati de ce nu ati anuntat.
av. gabriel Klein Kiritescu
eu nu stau in buc dar acolo sa intamplat talharia .... si nu pot ajunge ... dar or sa mi-le ceara politia? sau dc a trebuit sa le pastram?

Alte discuții în legătură

Incalcare proprietate sau ce? valentinainna valentinainna Buna ziua! Mama mea detine o padure in urma unei hotarari judecatoresti de partaj intre frati pe care are acte,dar a omis sa le treaca la primarie.Proprietar ... (vezi toată discuția)
Combatere marturie mincinoasa nucusor nucusor buna dimineata,am si eu o problema daca poate cineva sa ma ajute cu o ideie.am depus o plingere la politie ptr abuz de incredere,dupa cercetarea penala politia ... (vezi toată discuția)
Procedura cercetarii penale dumutaadrianred dumutaadrianred Care sunt consecintele cand depui o plangere sau dai o declaratie. Adica, depui o plangere,acuzi pe cineva de anumite fapte,acestea sunt incadrate la talharie, ... (vezi toată discuția)