avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Talharie. Bun recuperat si ulterior pierdut
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Talharie. Bun recuperat si ulterior pierdut

am fost talharit eu si prietena mea de telefoane politia ne a inapoiat telefoanele am semnat sa le pastram pana la terminarea procesului eu am pierdut telefonul ce este de facut sau ce-mi poate afecta mie?
Ultima modificare: Joi, 9 Mai 2013
andrew_rome, utilizator
Cel mai recent răspuns: andrew_rome , utilizator 15:28, 9 Mai 2013
Buna ziua,
Anuntarea se poate face si prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire.
dar dc sunt obligat sa-l pastrez ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incalcare proprietate sau ce? valentinainna valentinainna Buna ziua! Mama mea detine o padure in urma unei hotarari judecatoresti de partaj intre frati pe care are acte,dar a omis sa le treaca la primarie.Proprietar ... (vezi toată discuția)
Combatere marturie mincinoasa nucusor nucusor buna dimineata,am si eu o problema daca poate cineva sa ma ajute cu o ideie.am depus o plingere la politie ptr abuz de incredere,dupa cercetarea penala politia ... (vezi toată discuția)
Procedura cercetarii penale dumutaadrianred dumutaadrianred Care sunt consecintele cand depui o plangere sau dai o declaratie. Adica, depui o plangere,acuzi pe cineva de anumite fapte,acestea sunt incadrate la talharie, ... (vezi toată discuția)