Buna ziua, as dorisi eu sa stiu cum se calculeaza pensia alimentara daca sunt angajat al Mapn? si daca ne intelegem pe cale amiabila, cum se face dovada ca i-am platit pensia ?va multumesc anticipat.
Buna ziua,
Indiferent de locul de munca, pensia alimentara se calculeaza ca fiind 1/4 din venituri pentru un copil, 1/3 pentru doi sau 1/2 din venit pentru 3 sau mai multi copii, art. 529 C.Civ.
Daca nu aveti convingerea ca mama va recunoaste plata pensiei fie o trimiteti prin posta fie ii solicitati sa semneze o chitanta de mana din care sa reiasa suma, data si faptul ca suma reprezinta plata pensiei.
av Gabriel Klein Kiritescu
1/4 din care venituri? ca la noi in armata avem norma de hrana, sporuri....etc. La asta am vrut sa ma refer cand am zis ca lucrez in domeniul militar. Va multumesc pentru ajutor.
juridprudenta instantelor nu este unitara. depinde cum convinge avocatul dvs instanta . ce este si ce nu este permanent ceeste si ce nu este personal....
Pensie alimentara
Crisssyb
Buna ziua,
As dori si eu sa stiu cum se calculeaza pensia alimentara la un salariat care lucreaza in armata. Din ce stiu eu e 30% din salariu dar cei din ... (vezi toată discuția)