avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale acte necesare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

acte necesare

buna ziua
chiar nu stiam in ce categorie sa includ mesajul meu, dar sper totusi ca voi primi un raspuns. Vreau sa inchei un contract de inchiriere cu o scoala,a terenului de sport, sa construiesc un teren de fotbal , pe care ulterior sa il pun la dispozitia amatorilor pentru a juca, cntra cost. asta dupa programul scolar, din punctul asta de vedere totul fiind in regula. ce vreau eu sa va intreb este daca am nevoie de alte acte sau autorizatii pentru constuirea acestuia si inchirierea lui. In al doilea rand, daca sunt nevoita sa eliberez factura, asta inseamna ca va trebui sa imi infiintez o firma. care sunt demersurile in acest sens? va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Tulcea Detectiv particular , Alte profesii 18:36, 2 Martie 2009
Multe intrebari ,in una singura...proprietarul terenului este,inteleg,scoala,deci statul. La primarie veti gasi toate raspunsurile necesare. Oricum procedura este anevoioasa,din cite i-mi dau seama si nu o vad posibila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident la ora de educatie fizica .. si cine plateste? loressa loressa O eleva de liceu a ramas fara un dinte si alti doi i-au fost stirbiti in sala de sport in timpul orei de educatie fizica. Impactul s-a produs ca urmare a ... (vezi toată discuția)
Sportul la romani trope_doi trope_doi In primul rand vreau sa precizez ca sportul este o activitate necesara, benefica pentru sanatate atunci cand este practicat cu regularitate si organizat. Se ... (vezi toată discuția)
Lnfiintare after school vvaassiillee vvaassiillee Sunt profesor de fizica,as dori sa infiintez un after school mai lejer in sensul ca sa ma ocup zilnic, 2 ore, de maxim 10 elevii, cls I-IV, sprijin in ... (vezi toată discuția)