avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... datorii mari la gunoi la bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

datorii mari la gunoi la bloc

Buna tuturor.cred ca am gasit saitu pe care l am cautat de mult.Am vrut sa intreb la firma care ridica gunoiu de la bloc , cit ne costa in plus sa vina sa ridice gunoiu de trei ori pe saptamina , insa am aflet cu stupoare ca blocu are o datorie de 61.370 ron si nu sa platit gunoiu din august 2011.Din cite stiu administratoru zicea prin octombrie 2012 ca nu mai plateste gunoiu si baga banii la RADET sa dea drumu la caldura ca au datorii.Maine ce i de la gunoi trimit somatie de plata.E normal ce a facut administratoru ? Unde sint atitea bani ? Ce ma oftic e ca eu am centrala . Pe cine iau de git ? Mai stau si la 10 m de ghena.Seara buna.
Cel mai recent răspuns: johnpescar , utilizator 14:42, 13 Mai 2013
Pot foarte bine sa-si construiasca o incinta inchisa cu cate o cheie la fiecare apartament, cu camere video, unde toti proprietarii sa fie obligati sa arunce gunoiul in saci legati la gura, sa nu arunce resturile alimentare direct in pubele ...
Poate acolo este urmatoarea situatie: incinta deschisa, gunoi aruncat pe jos de toata lumea inclusiv cei care cauta prin gunoaie...
Oare este ceva imposibil ?.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Platforma de gunoi janinasalvastru janinasalvastru sunt administrator la o asociatie de proprietari de o luna de zile si ma confrunt cu urmatoarea problema: platforma de gunoi este comuna cu o alta asociatie de ... (vezi toată discuția)
Hotarare consiliu de administratie distrugere proprietate vivi23ro vivi23ro buna ziua as dori sa stiu daca hotarirea luata in o sedinta a locatarilor de a amplasa de ex pubele de gunoi intr un loc considerat spatiu comun dar care a ... (vezi toată discuția)
Probleme cu boxele și locurile de parcare într-un complex rezidențial blueyespaul09 blueyespaul09 buna ziua , tin sa precizez de la inceput ca complexul rezindential este compus din 8 scari ( 60 apartamente )cu parcare subterana ( 90 locuri) si boxe (70 ... (vezi toată discuția)