avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale citatie dosar penal
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

citatie dosar penal

sunt o persoana cu o firma care nu este inchisa ,dar fara activitate,dar si cu o datorie de aproape 10000 de roni.sunt plecat in strainate de 3 ani .deunazi am primit acasa o citatie ca firma respectiva are dosar penal.si tr sa ma prezint etc etc.eu vreau sa stiu daca pot sa platesc in rate acesti bani si unde trebuie sa ma adresez.va multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:52, 9 Mai 2013
Ar fi recomandabil sa trimiteti un avocat ca sa se informeze despre ce este vorba.
Daca vor sa va audieze este posibil sa ceara arestarea in lipsa.
Avocatul se poate interesa si sa inteleaga cum se prezinta problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citat de politie maryo20012001 maryo20012001 buna ziua am si eu o intrebare in urma cu luni a avut loc o descindere in ilfov la acea data am fost si eu luat de politie si acuzat de anumite fapte pe care ... (vezi toată discuția)
citatie pentru prezentarea ca martor in instanta marcyz marcyz Buna ziua. In urma a unui accident rutier intre 2 masini soldat cu victima, eu sunt chemata ca martora in procesul de judecata, inculpatul fiind celalalt ... (vezi toată discuția)
Citatie invinuit ioan86 ioan86 In luna aprilie am primit o citatie intr-o cauza de insalaciune savarsita in 2011.Nu am putut sa ma prezint la Politie fiind plecat din tara din luna ... (vezi toată discuția)