avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort cu copil minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort cu copil minor

Sant casatorit cu o femeie de 2 ani de zile.casa este a mea dinainte de casatorie.in timpul casatoriei s a nascut un baiat.am datorii la banca,platesc toate facturile,cumpar de mancare ptr.toata familia. Sotia mea nu prea a vrut sa munceasca,situatia s a deteriorat incat sotia mea actuala a vrut sa ma otraveasca. In pauza de masa la serviciu am observat in borcanul cu mancare mercur.martori sunt o parte din colegii mei. Seful meu a chemat salvarea si politia .Au constatat si ei acelasi lucru ca exista mercur in borcanul cu mancare.Am fost dus la spital si procuratura a deschis ancheta cu privire la acest aspect.In momentul de fata sotia mea a parasit domiciliul spunind ca eu am dat-o afara din casa ,cand de fapt eu locuiesc la parintii mei si nu am mai vazut-o nici pe ea nici pe copil. Ce pot face eu pana cand se termina ancheta de la procuratura ?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: pomuldeiarna92 , utilizator 23:14, 12 Mai 2013
Buna seara,
Sa divortati, sa solicitati stabilirea domiciliului minorului la dumneavoastra, sa solicitati si partajul.
Multa bafta!
av. Gabriel Klein Kiritescu
Ati putea sa va intoarceti in casa dvs daca sotia tot nu mai sta acolo.
De copil ce stiti ?
Momentan nimic azi ma duc acasa sa vad ce a luat .Acum nu stiu ce sa fac sa anunt politia sau nu
sa anuntati politia ca ce ?
ca sotia a golit casa de absolut toate bunurile cu toate ca nu a lucrat 1 singura zi, iar copilul dus la un alt domiciliu fara sa se stie unde. Si cel mai curios lucru este ca sotia a venit sa goleasca casa cu fostul sot! Ce optiuni are? multumesc

Alte discuții în legătură

Custodia copilului Mihaela_Delia Mihaela_Delia Buna ziua. Sunt casatorita de aproape doi ani si am o fetita de 1 an si 7 luni. E posibil sa ajungem la divort si as vrea sa stiu daca am vreo sansa ca fetita ... (vezi toată discuția)
Pensie intretinere relunelu relunelu Buna ziua.Am platit pensie alimentara la copil din prima casatorie pina la implinirea virstei de 18 ani(timp de15 ani).Am continuat sa platesc benevol inca ... (vezi toată discuția)
Amenintata cu moartea dupa divort Mihai05 Mihai05 Buna ziua, Sunt o persoana noua pe acest site si inca nu ma pricep foarte bine pe unde, ce, cum sa scriu dar am nevoie de ajutor referitor la o ... (vezi toată discuția)