avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general monografie contabila\\"2+1gratis\\"
Discuție deschisă în Contabilitate în general

monografie contabila"2+1gratis"

Buna ziua,
Daca puteti sa ma ajutati va rog cu o monografie contabila in ceea ce priveste vanzarea produselor la oferta. Este vorba de o fabrica de lapte ce vinde, de exemplu, iaurturi si doreste o promotie :"la 4 iaurturi cumparate se acorda unul gratis" Mentionez ca iaurtul se vinde unei alte firme din cadrul grupului. As dori sa aflu inregistrarile contabile atat pentru fabrica de lapte, cat si pentru magazin (vanzare, incarcare gestiune, descarcare gestiune) Multumesc frumos.

Alte discuții în legătură

Inregistrare in contabilitate a materialelor promotionale lavy80 lavy80 Buna ziua, Doresc sa stiu daca este corect sa se emita factura cu valoare zero pentru produsele promotionale .Daca da, cum se inregistreaza in ... (vezi toată discuția)
Evidenta contabila restaurant rodia rodia La un restaurant micut care are si un bar,evidenta gestiunii este organizata la pret de achizitie,cu fise de magazie pt.fiecare articol(atat pt.gestiunea ... (vezi toată discuția)
Contabilitate promotie 1+1 vuvuzela vuvuzela Conduc evidenta contabila la un magazin cu amanuntul si nu stiu cum sa procedez in urmatoarea situatie: de la un furnizor am doua facturi: 1. Prima ... (vezi toată discuția)