avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cumpararea unui apartament intr-o vila care este ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cumpararea unui apartament intr-o vila care este monument de arhitectura de interes local.

Doresc sa achizitionez un apartament intr-o vila care este declarata monument de arhitectura de interes local.Din cat am incercat sa ma documentez am constatat ca trebuie si o aprobare de la ministerul cultelor.Starea apartamentului este deplorabila si trebuie refacut interior dar trebuie si la exterior.Intrebarea mea este daca amenajarile interioare si exterioare le pot face eu ca proprietar tinand cont ca ma pricep la aceasta meserie sau sunt nevoit sa apelez la firme?Exteriorul poate fi placat cu polistiren tinand cont ca prin placare se modifica formele exterioare?
Cel mai recent răspuns: andreigrigoriu , moderator 10:06, 10 Mai 2013
Exista un drept de preemptiune al statului.
Stimat forumist,

Poate v-ar fi util articolul publicat aici:
www.avocatnet.ro/content/art...

Cu stimă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 158/2011 se aplica in cazul locuintelor la curte uni familiale? hacman hacman :vishenka: Buna ziua Am beneficiat de raspunsuri profesioniste din partea dvs asa ca am prins curaj sa va rog sa ma mai lamuriti daca am vre-o sansa in acest ... (vezi toată discuția)
Lucrare particularã în bloc kicsim21 kicsim21 Bună ziua. Asociaţia noastră de locatari a început izolarea termică a blocului din interior (casa scărilor - cu polistiren de exterior, imaginaţi-vă ... (vezi toată discuția)
Placare polistiren abrassu abrassu DACA STAU INTR-UN BLOC TIP VILA CU P+1,SUNT 13 APARTAMENTE,NU EXISTA ASOCIATIE DE PROPRIETARI,DOAR APA RECE ESTE LA COMUN PENTRU CINE NU ARE APOMETRE SI TOATA ... (vezi toată discuția)