avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Datorie persoana fizica la bugetul de stat
Discuție deschisă în Executare silită

Datorie persoana fizica la bugetul de stat

o persoana fizica are o datorie catre finante. aceasta nu are niciun bun, niciun venit care sa poata fi executat silit. in schimb pf este administrator la o societate activa cu bani in cont si bunuri in patrimoniu. pot fi executate bunurile societatii pentru aceasta datorie personala a administratorului?
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 10:28, 10 Mai 2013
Daca debitorul este si asociat, pot fi executate silit dividendele, daca este doar administrator, se va pune poprire pe veniturile obtinute in aceasta functie.
Bunurile societatii nu pot fi executate silit pentrtu o datorie a administratorului/asociatului acestei societati.
Ultima modificare: Vineri, 10 Mai 2013
ContSters214341, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita dangisca dangisca In calitate de persoana fizica am fost asociat intr-o societate care a intrat in faliment din cauza unor indivizi care au furat 150.0000 lei dintr-un ... (vezi toată discuția)
Executare silita a unui credit bancar Alex28 Alex28 Acum vreo 4 ani am luat un credit de nevoi personale. In ultimul an nu am mai putut plati decat partial. Am incercat o reesalonare, nu s-a vrut de catre banca. ... (vezi toată discuția)
Poprire transferabila in functie de administrator destela destela O poprire de cont, exclusiv pe persoana fizica, se poate extinde la un srl daca administratorul are respectiva poprire pe pers. fizica? De asemenea, se poate ... (vezi toată discuția)