avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Completare fise SSM PSU
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Completare fise SSM PSU

buna ziua ,
in calitate de lucrator desemnat al companiei fac instruirea introductiv generala pe line de ssm si psu , intrebarea mea este urmatoare . Cine poate face instruirea la locul de munca tinand cont ca sucursal companei deschisa in Romania are un contabil, un asistent meneger si un lucrator desmnat ssm restul personalului lucrand in diferite santiere din Europa unde se afa si punctele de lucru. Iar data de completare in fise cum se va face ? ( de exemplu pe data de 10 semnaza contractul deci tot odata si instruire introductiv generala pe linie de SSM de data de 11 instruirea introductiv generala pe linie de PSU ar urma pe data de 12 si 13 cea la locul de munca dar exista posibilitatea ca angajati sa se afle in santier si la doua trei zile de la aceasta data terminari instruiri pe linie de PSU) cum se procedeaza in acesta situatie .

Ultima modificare: Vineri, 10 Mai 2013
crisislory, utilizator
Cel mai recent răspuns: inspectorSSM , utilizator 00:31, 11 Mai 2013
Imi pare rau nu prea am inteles intrebarea. Cine poate face instruirea la locul de munca la punctele de lucru, santiere de constructii, aflate inafara granitelor tarii?
Instruirea la locul de munca se face de catre conducatorul direct al locului de munca respectiv, acelasi conducator direct care efectueaza si instruirea periodica.
in privinta datei cred ca e simplu raspunsul, data tr sa fie cea a zilei cand s-a facut efectiv instruirea.
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Mai 2013
inspectorSSM, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lucrator desemnat/conducatorul locului de munca Ambra Denisa Ambra Denisa In situatia cand sunt indeplinite prevederile art. 20 din HG 1425 cu privire la desemnarea lucratorului cu activitati de prevenire si protectie, este corect ... (vezi toată discuția)
Instruire la locul de munca ady09 ady09 Conducătorul unității poate face o primă instruire la locul de munca cu toți angajații, urmand că după intocmirea fiselor individuale să stabilească ... (vezi toată discuția)
Lucrator desemnat ssm kra kra Buna ziua, In cadrul unui parc eolian, o societate care are un numar de angajati pe santier de peste 30, poate sa functioneze fara serviciu intern de SSM si ... (vezi toată discuția)