avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revisal - punct de lucru
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revisal - punct de lucru

Buna ziua. Am o societate dare are sediul social in sectorul 2 si punctul de lucru in sectorul 1. La punctul de lucru are peste 5 salariati si am luat cod fiscal. Intrebarea mea este: Iau parola de la ITM pentru a transmite revisal cu CUI punct lucru sau este ok daca dau revisal pe Cui societate?
Cel mai recent răspuns: rarymimi , utilizator 13:35, 10 Mai 2013
Pentru a transmite Revisal-ul pentru punctul de lucru trebuie sa aveti mai multe acte ...de ce nu se transmite revisal-ul numai pe societatea mama?
se poate da, dar eu intrebam daca este cumva obligatoriu sa dau pe punct lucru. multumesc
Nu este obligatoriu sa se transmita REVISAL-ul pe punctul de lucru ... insa se poate transmite si pe punctul de lucru.
multumesc. o zi placuta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completare revisal gabitza1980 gabitza1980 Buna dimineata.Am si eu o intrebare la dvs.Societatea noastra are 2 salariati angajati la sediul social.De curand si-a deschis un punct de lucru.Aici vrea sa ... (vezi toată discuția)
Revisal - noi vs itm bisisica bisisica Salutare. Va aduc si eu in atentie o problema a acestui soft minunat. Speta: O persoana vine se angajeaza pe punctul de lucru, adica pe un CUI, sa ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu social firma in alta localitate boerica boerica Buna ziua, Administratorul unei societati doreste schimbarea sediulului social al societatii din Bucuresti in alta localitate. Stiti cumva care este ... (vezi toată discuția)