avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cum se poate reabilita cazierul?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cum se poate reabilita cazierul?

o cunostinta de-a mea acum 3 ani a avut o mica altercatie si are o pata pe cazier,3 luni cu suspendare,acum dupa 3 ani nu sa prescris si din cauza asta nu se poate angaja,ce trebuie sa faca,si ce acte i-ar trebui ca sa aiba cazierul curat si sa se poata angaja?va multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:03, 10 Mai 2013
Sa mearga la IGP sau IJP si sa depuna o cerere scrisa prin care sa explice situatia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se poate prescrie cazierul adrianacorozel adrianacorozel o cunostinta de-a mea acum 3 ani a avut o mica altercatie si are o pata pe cazier,3 luni cu suspendare,acum dupa 3 ani nu sa prescris si din cauza asta nu se ... (vezi toată discuția)
Reabiltare de drept, cum fac Flavy23FLA Flavy23FLA buna ziua am si eu o condamnare care zice in felul urmator: \\"Condamnă pe inculpatul Petre Gheorghe(...)pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe ... (vezi toată discuția)
Condamnare cu suspendare. când voi fi reabilitat? adrianoadi adrianoadi Buna ziua,am si eu o intrbare importanta pentru ca nu pot sa ma angajez din cauza cazierului. in 2008 am primit 1an si 6 luni cu suspendare pe 3 ani si 6 luni ... (vezi toată discuția)