avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Termen punere in aplicare a unei hotarari
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Termen punere in aplicare a unei hotarari

Mi-a fost respins recursul 2 in actiunea de partaj bunuri comune. Care este data de referinta pentru achitarea sultei stabilita de tribunal, in apel 2, de catre partea debitoare? Este data pronuntarii hotararii de respingere a recursului, data pronuntarii hotararii din apel sau alta data?
Cel mai recent răspuns: vioadel , utilizator 15:10, 10 Mai 2013
daca nu este prevazut altfel in dispozitiv este data cand hotararea este definitiva si executorie, adica data pronuntarii hot in apel
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sulta partaj mauricio mauricio Buna ziua... am nevoie de ajutor... Divortul este definitiv, partajul de asemenea (apel si recurs, hotarare irevocabila)... Trebuie sa dau fostei sotii o ... (vezi toată discuția)
Termen achitare sulta partaj ContSters61402 ContSters61402 In ultimii doi ani am fost implicata intr-un proces de divort + partaj, in urma caruia decizia a fost atribuirea catre mine a locuintei, cu conditia achitarii ... (vezi toată discuția)
De cand curge termenul de prescriere a exec. silite a hot jud dumitru2000 dumitru2000 Personal consider ca termenul de prescriptie a executarii silite a unei hot jud curge de la data la care aceasta poate pusa in executare. In speta, hot data ... (vezi toată discuția)