avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Obtinere inregistrare convorbire telefonica
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Obtinere inregistrare convorbire telefonica

Buna ziua,
as dori sa stiu daca pot sa scot de la Cosmote o inregistrare a unei convorbiri telefonice. Am auzit ca sunt stocate 6 luni.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 17:03, 10 Mai 2013
Buna ziua,
Daca sunteti in instanta, parte intr-un proces sau sunteti parte intr-o cercetare penala, atunci puteti sa solicitati aceasta proba.
Daca va fi admisa de instanta se vor face demersurile necesare de aceasta.
Ca persoana fizica sau ca persoana juridica, alta deact cele abilitate, nu aveti acces la aceste inregistrari chiar daca sunt efectuate de pe telefonul dumneavoastra.
Cu placere!
Ultima modificare: Vineri, 10 Mai 2013
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator
Nu puteti obtine. Sunt stocate pentru a putea fi puse la dispozitia organelor de cercetare, nu pentru uzul public.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere inregistrari telefonice de la operatorul de telefonie mobila adixadi adixadi As dori sa stiu cum pot intra in posesia inregistrarilor convorbirilor telefonice de pe telefonul meu mobil,de la operatorul de telefonie la care sunt ... (vezi toată discuția)
Inregistrari video angajati magazin mihai335 mihai335 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu informatii cu privire la doua situatii: [b]1)[/b] daca exista legi, si care sunt acelea, care sa reglementeze folosirea ... (vezi toată discuția)
Este legală conectarea video-camerelor condominiului, prin internet, cu locuințele responsabililor? marioenergodna marioenergodna Bună ziua, Vă rugăm, avem nevoie de o părere legală din partea dumneavoastră privind securitatea supravegherii video. Asociația noastră de ... (vezi toată discuția)