avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... camera de consiliu tribunalul bucuresti
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

camera de consiliu tribunalul bucuresti

Buna ziua.

Imi puteti explica va rog,ce inseamna camera de consiliu,tribunalul bucuresti.
Fratele meu este asteptat acolo,pentru ca a savarsit o infractiune,iar acum e in arest preventiv.

Sunt curios ce se petrece acolo.

va multumesc
Cel mai recent răspuns: andronache1112 , utilizator 23:24, 10 Mai 2013
Desi nu ne-ati dat prea multe amanunte, cata vreme spuneti ca se afla deja in arest preventiv, presupun ca este vorba de o propunere de prelungire a arestarii preventive dispuse in cursul urmarii penale, iar in masura in care propunerea de prelungire va fi admisa, aceasta nu va putea depasi 30 de zile.
Incheierea pronuntata de judecator poate fi atacata cu recurs de catre procuror sau inculpat in 24 de ore de la pronuntare, pentru ce prezenti sau de la comunicare pentu cei lipsa.
Camera de consiliu este camera unde se judeca arestarile propuse.
Probabil ca este retinut si nu arestat in acest moment.
va multumesc pentru raspunsuri.

fratele meu se afla in penintenciar de cateva zile,iar avocata a facut cerere de eliberare.sau cam asa ceva.a fost audiat fratele meu alaltaieri,iar acuma este chemat din nou pe data de 15. nu stiu de ce este chemat de doua ori.
Vorbiti cu avocata.
Ceea ce ziceti nu este conform cu ceea ce ar trebui sa fie.
va multumesc mult,stimati avocati,si acestui forum.o seara linistita tuturor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arestarea preventiva floare-albastra floare-albastra inftactiune: luare de mita durata arest preventiv: 24 h + 29 zile + 60 zile intrebare: pe 10 sept. expira si cele 60 zile, se mai prelungeste mandatul de ... (vezi toată discuția)
Prelungirea masurii arestarii preventive kovacsannamariacska kovacsannamariacska inculpatul cand este prezentat in fata instantei pentru prelungirea mandatului de arestare? in ultima zi a mandatului sau dupa expirarea mandatului? (vezi toată discuția)
Proces înșelăciune! arest preventiv Lazzar2121 Lazzar2121 Buna ziua! Soț ul meu, este Arestat preventiv de pe data de 16 Noiembrie pana pe 16 Decembrie! Sunt puțin confuza și nelămurita și as dorii niște ... (vezi toată discuția)