Buna seara,.
am o problema in legatura cu buletinul....: toate actele posibile le am plastifiate. Am fost cu actul de vinzare -cumparare , plastifiat, evident, si mi s-a spus ca nu este valabil pt ca nu stie ca este original...am si copie legalizata, care vad ca este egala cu zero...( la ce se mai fac copii legalizate????...)......Mi s-a eliberat o C.I. provizorie ( a expirat, evident....).....cu inscrisul :...LIPSA DOVADA SPATIU .....Ar trebui , daca nu aduc alt act '' in original '' sa vina nistea nenea de la politie sa faca ancheta...( vaaai.....ma ancheteaza...:))....)...sa intrebe lumea daca nu am vindut cumva casa.....
Ma doare sufletul ...plus ca nu am timp sa umblu...urasc sa merg pe la institutii....sa dau 2,5 mil vechi sa scot un alt act de la I.C.R.A.L...mi se pare o suma fabuloasa...pai mai bine stau fara act? Invatati-ma ce pot sa fac , legal...sa ii las sa consume banul contribuabilului sa faca ancheta?...
Multumesc anticipat !
...
pfff...lt drum. coada . taxa 20 lei , astepti 10 zile cam asa...iar te duci.sa ridici...oare dc trebuie sa ne complicam asa...ok...la data aceea nu s-a gindit nimeni ca vor fi problem, nu scria nicaieri nu plastifiem acte .asta este , am facut-o . am facut-o....vad ca scap mai lejer sa ii las sa faca ancheta...pe banii contribuabilor.....sa vada cica daca nu cumva am vindut casa. Acum pe cel provizoriu scrie adresa si mai jos ''lipsa acte doveditoare spatiu''...:))...era bine sa nu fi scris adresa deloc, macar stiam o treaba.
Dvs. vi sau parut toate solutiile ca fiind grele, atunci v-ati ales cu un CIP. Oricum va trebui sa va rezolvati situatia. Ma risc sa va dau si alte sugestii. Solicitati celor de la impozite si taxe sa va scoata din arhiva lor originalul depus acolo si lasati in schimb contractul plastifiat. Poate va merge pasenta. Daca nu un CF, ori o adeverinta de la registrul agricol, daca locuiti la casa. Daca nu vreti nici asa, va faceti CIP din an in an.