avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... noua lege a caselor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

noua lege a caselor

dupa noua lege a caselor 1/2009 daca am un apartament care l-am achitat integral,am cadastru,intabulare,nu sunt grevat de sarcini la cartea funciara,platesc impozitul anual..ce trebuie sa fac sa intru in legaliatate sau sa am o forma legala?sau automat cu noua lege pot instraina apartamentul??mai trebuie sa fac vrun demers ca am fost in proces cu un asa zis propietar???multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 10:24, 3 Martie 2009
dupa noua lege a caselor, contractul de v-0c semnat in baza legii 112 este titlul dvs de proprietate.
asa ca eu zic sa stati linistit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadastru, intabulare, inscriere in cartea funciara si vanzare imobil obtinut prin sentinta judecatoreasca. Denisa-msg Denisa-msg Buna ziua, Detin un apartament care a fost dobandit printr-o sentina Civila in 1985 in urma divortului.In sentinta se specifica faptul ca imobilul imi revine ... (vezi toată discuția)
Introducere in cartea funciara boghy09 boghy09 Buna ziua, va rog daca stie cineva, atunci cand cumperi un imobil, esti trecut automat in cartea funciara? Cea ce as dori sa stiu mai exact, apartamentul in ... (vezi toată discuția)
Teren vandut de 2 ori Ginasoare Ginasoare Am cumparat un teren extravilan prin hotarare judecatoreasca , la judecatorie mi sa cerut sa depun certificat de sarcini de la Cadastru si Publicitate ... (vezi toată discuția)