avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 105 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Model contract inchiriere spalatorie auto in functiune
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Model contract inchiriere spalatorie auto in functiune

Stimati Domni(e),
Va cer sprijinul in cautarea unui model de contract inchiriere spalatorie auto care functioneaza. Am hotarat cu firma respectiva sa pastreze angajatii pe firma lor, iar eu ma angajez sa platesc toate consumurie aferente spalatoriei si salariile angajatilor cu toate cotele, chirie. Pentru a nu fi nevoit sa scot din nou toate autorizatiile necesare desfasurarii acestei activitati care sunt f. scumpe si a merge pe autorizatiile acestei firme, care ar fi modelul de contract cel mai convenabil ?
Eu o sa -mi infiintez o I..I cu norma de venit
Va multumesc, cu respect.
Cel mai recent răspuns: ginan , utilizator 15:07, 13 Mai 2013
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc pt. intentia de a ma consilia , dar nu stiu daca ati inteles datele problemei expuse de mine: nu eu I.I. cu norma de venit voi efectua munca propriu-zisai , eu voi manageria procesul de productie servicii spalare autovehicule , cei care vor munci vor fi angajatii deja existenti pe statele de plata a SC...X care ,imi inchiriaza punctul de lucru ce este in activitate.
I.I. se va obliga fata de SC...X sa-i plateasca lunar o suma cu titlu de chirie iar salariatii sa ramana in continuare pe statele SC...X , cote pe care le va plati I.l. impreuna cu cheltuielile privind utilittile, tot pe numele SC...X, prin dispozitii de plata.
Mi se pare ca din conventia civila prestari servicii rezulta ca as fi angajatul lui SC...X
I.I. cu norma de venit va avea acelasi obiect de activitate ca si firma SC...X, (nu poate face angajari pt. ca este norma de venit) si mi se pare anapoda sa platesc inca odata toate autorizatiile, atata timp cat ele exista , firma SC..X functioneaza si cu alte activitati si mi-o inchiriaza mie pe o perioada determinata, pt. rentabilizare.
Multumesc, cu respect
Ultima modificare: Duminică, 12 Mai 2013
ginan, utilizator
daca inchiriez pot face separat un contract colaborare sau prestari servicii cu SC..X ce pastreaza angajatii pe starul lor de plata?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa sau societate neplatitoare de tva papillon papillon Buna ziua! Va rog mult sa ma ajutati cu niste informatii si sfaturi! As dori sa incep o afacere in domeniul prestarilor de servicii( instalatii electrice). ... (vezi toată discuția)
Contract servicii persoana fizica gaby76 gaby76 Buna ziua Ma intereseaza care este modalitatea prin care o firma poate plati o [b]persoana fizica [/b]pentru un serviciu prestat timp de 1 saptamana, in ... (vezi toată discuția)
Obligativitate punct de lucru dan.dan dan.dan Buna ziua, Am o intrebare: o firma de training care incheie un contract de prestari servicii intr-un alt judet decat cel in care isi desfasoara activitatea in ... (vezi toată discuția)