avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Comunicare favorabila, ce fac cu ea?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Comunicare favorabila, ce fac cu ea?

Buna ziua !
Am primit comunicarea de la judecatoria la care am facut plangere pentru suspendarea permisului de conducere(favorabila mie),au trecut cele 15 zile de la comunicarea sosita prin posta ,politia nu a facut recurs .
Ce ar trebui sa fac eu acum ?
La circa financiara nu apar cu nici o amenda.
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 22:41, 12 Iunie 2013
Buna ziua,
Va trebui sa va duceti la instanta si sa o legalizati apoi sa trimiteti o copie xerox la politia rutiera.
Mult noroc.
av. Gabriel Klein Kiritescu
Tot respectul D-lui Kiritescu .
nu veti afla daca politia a facut recurs decat in momentul in care veti merge sa legalizati hotararea judecatoareasca. nu scrie nicaieri ca aveti obligatia sa trimiteti copie politiei.
credeti ca daca politia castiga procesul va trimitea hotararea legalizata?:)
Pai nu trebuia sa apara pe portalul instantelor daca politia a facut recurs ?
Comunicarea am primit-o eu pe 4 04 2013 (stampila postei ) cu termen de recurs 15 zile .
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Mai 2013
marian24gam, utilizator
marian24gam a scris:
Pai nu trebuia sa apara pe portalul instantelor daca politia a facut recurs ?

Ba da, pe site-ul instanţei apare menţiunea declarării căii de atac. Teoretic ar fi bine să mai aşteptaţi puţin, pentru că hotărârile judecătoreşti nu au cum să ajungă în aceeaşi zi la părţi, chiar dacă au plecat de la instanţă în aceeaşi zi. Dacă mai trec două-trei săptămâni iar pe site-ul instanţei nu este notat recursul poliţiei, procedaţi aşa cum v-a spus domnul Kiritescu.

Ultima modificare: Duminică, 12 Mai 2013
Gabriela Pintea, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Care este ºi de când curge termenul de recurs? tentea tentea am castigat un proces cu serviciul de inmatriculari. sentinta a fost data in 23 04 2013 inca nu am primit prin posta acasa nimic legat de proces. am aflat ... (vezi toată discuția)
Proces castigat - care sunt etapele urmatoare? elfulina elfulina Buna ziua, am castigat un proces pe dreptul muncii, unde instanta a decis ca fostul angajator sa imi plateasca salariile \"majorate, indexate şi ... (vezi toată discuția)
Acordare pensie alimentara minor ioanadavid ioanadavid buna ziua,in cat timp se acorda pensia alimentara dupa castigarea procesului de custodie si pensie alimentara? (vezi toată discuția)