avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Documente necesare la solicitarea ajutorului public ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Documente necesare la solicitarea ajutorului public judiciar

buna seara .va rog frumos sa-mi spuneti de ce sant necesare toate facturile pe care le platesc sa le depun pt a beneficia de aj pub judiciar ? inclusiv trebuie sa declar valoarea casei mele desii masa succesorala nu are drep tinta casa mea ci a fratelui decedat ? va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Monica Hanganu , Mediator 22:53, 11 Mai 2013
Pentru a primi ajutor judiciar trebuie sa indepliniti anumite conditii. Instanta va cere aceste documente pentru a vedea daca va incadrati sau nu cu veniturile pentru a primi ajutor judiciar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Supliment mostenire cont bancar pasalegaviorela pasalegaviorela Buna dimineata, LA MULTI ANI TUTUROR DOAMNELOR SI DOMNISOARELOR . Am dezbatut o succesiune in care nu au fost trecute conturile bancare ale decedatului . sotia ... (vezi toată discuția)
Masa succesorala calitateg calitateg banii din depozite bancare si de pe carduri sant masa succesorala? (vezi toată discuția)
Acte mostenire mimi28 mimi28 Buna am o intrebare legata de actele ce imi trebuiesc pentru dezbaterea mostenirii 1 parinti mei sant decedati mama 21 ani tata de 15ani noi am fost 3 ... (vezi toată discuția)