avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... acces carabil la proprietate privata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

acces carabil la proprietate privata

buna, am o situatie penibila as putea spune, si anume: proprietate cu intabulare nr de casa, fara acces carabil, casa socrului meu, eu l-am intrebat cum a ajuns in situatia asta si el a spus ca asa a din mosi stramosi, a spus ca pe vremuri era si cum bunicii lui nu-l foloseau , un vecin a ingradit tot cu gard si si-a pus casa, asta se vorbeste de multi ani in urma, eu acum ca ginere, ca totul acolo imi ramane mie, ce pot face ca sa obtin drum de acces? a.r multumesc!

Alte discuții în legătură

Gardul al cui este? Narcisa_ Narcisa_ In urma cu cativa ani, am cumparat o locuinta la tara. Locuinta avea casa, anexe, pomi fructiferi, gard, gradina. Langa locuinta mea, se afla o alta ... (vezi toată discuția)
Act cadastral modeximes modeximes Buna ziua! Doresc sa vand casa pe care o am de la parinti (decedati), eu fiind unic mostenitor si pentru care detin titlu de proprietate. Casa nu are cadastru. ... (vezi toată discuția)
Cum se poate anula 0 intabulare moruz costy moruz costy cum se poate anula 0 intabulare am cumparat o casa cu teren in suprafata de 50 de ari in total in anul 2000 intre timp pe o suprafata de 25 ari pe lungime ... (vezi toată discuția)