avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... \\"Comunicare Adresa\\" de la judecatorie ce trebuie ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

"Comunicare Adresa" de la judecatorie ce trebuie sa fac

Buna ziua , sunt nou venit pe forum , in primul rand vreau sa salut membri acestui forum iar in al 2lea rand am si eu o mica problema...

Am primit in data de 09.05.2013 de la judecatorie prin posta "comunicare adresa" .In urma cu 2 luni am depus o plangere impotriva procesului verbal de atunci nici o comunicare nimic.

As vrea sa stiu ce trebuie sa fac , o sa scriu aici exact ce apare in "Comunicare Adresa" :

Comunicare Adresa emisa la 29 aprilie 2013

Stimata doamna/Stimate domn

in legatura cu dosarul avand datele de identificare de mai sus, in calitate de petent, va comunicam ca in termen de 10 zile de la primirea prezentei comunicari,sub sanctiunea anularii cereri, aveti de indeplinit obligatiile de mai jos:

B. Obligatia de a indica urmatoarele: numele si prenumele, denumirea paratului;

Nota: CU MENTIUNEA DE A INDICA CU CINE INTELEGETI SA VA JUDECATI (DENUMIRE INTIMAT) SI SEDIUL INTIMATULUI SI SA INDICATI DOVEZILE PE CARE INTELEGETI SA VA SPRIJINITI CEREREA

In situatia in care o parte din obligati leati indeplinit pana la data primirii prezentei, va rugam sa indepliniti si celelalte obligati ce vau fost puse in vedere pana la termenul precizat.

As avea cateva intrebari , la titlu s crie emisa la 29 aprilie 2013 si pe plicul in care a fost comunicarea pe stampila de la posta apare data de 09.05.2013 vreau sa stiu daca este vorba de 10 zile calendaristice sau lucratoare si daca se calculeaza din 29 aprilie cand a fost emisa sau din 09.05.2013 desi eu am primit comunicarea in data de 10.05.2013...

Nu prea stiu cum sa raspund la aceasta comunicare poate ma ajuta cineva cu un model ceva si vreau sa intreb ce ar trebui sa scriu la "denumirea paratului" si sa indic dovezile , ca nu mai inteleg nimic eu in plangere am scris exact numele prenumele politistului politia de unde ii respectivu si dovezi ce fel de dovezi ? am scris in plangere ca semaforul era orientat cu spatele la aparatul radar si el mia zis ca am fost filmat desi nu a vrut sa imi arate filmare ...nu inteleg ce ar mai trebui sa scriu

In ultimu rand, ca sa nu fiu nevoit sa ma prezint la judecatorie este bine asa daca scriu la sfarsit :

In temeiul dispozitiilor art 242 alin. (2) Cod procedura civila solicit judecarea cauzei in lipsa si comunicarea tuturor actelor de procedura, inclusiv a intampinarii.

DOMNULUI PRESEDINTE A JUDECATORIEI

Cam astea ar fi cel mai mult mar ajuta un model , cu respect C.Ghe.Robert

Edit: Poate era mai bine daca il puneam la "Procedura in fata instantei civile - reguli, acte, termene, cai de atac" imi cer scuze.
Ultima modificare: Duminică, 12 Mai 2013
fastas, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mihaic24 , utilizator 18:48, 3 Decembrie 2024
Salut am și eu o problema am fost depistat conducând sub influența alcoolului cu 0,81 in aer și la sânge 1,20/1.08 daca îmi iau un avocat am șanse să îl recuperez mai rapid menționez când am fost depistat eu eram oprit pe avarii necoducand mașină plus sunt la prima abatere nu am mai avut probleme până acum

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un om nevinovat facut vinovat de un politist in7heaven in7heaven ok povestea incepe pe data de 7.05.2009 ora 1.30 locatia chiar in fata muzeului Antipa ....veneam de la Tirgoviste pe Kiseleff si ma indreptam spre Romana ... (vezi toată discuția)
Permisul de conducere geobotosani geobotosani Cu respect! Am si eu o mica problema.Cine cunoaste suceava si este sofer stie de intersectia dintre soseaua BurdujenI cu Uniri in sens giratoriu ,acolo este ... (vezi toată discuția)
Neprezentare avocat si pierdere contestatie adrianDc adrianDc Buna ziua, Am avut in anul 2012 o contraventie la politia rutiera, se presupune ca am trecut pe culoarea rosie a semaforului, nu a fost nimic filmat, doar a ... (vezi toată discuția)