avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cale de atac impotriva Sentintei penale prin care sa ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Cale de atac impotriva Sentintei penale prin care sa respins contestatia rezolutiei de neincepere a urmaririi penale

Mi-a fost respinsa cererea ca fiind nefondata de catre judecatorie prin care am contestat rezolutiile procurorului de neincepere a urmaririi penale .Va rog sa-mi spuneti daca mai exista o alta cale de atac.Mentionez ca invinuitii mi-au creat prejudicii materiale prni distrugerea unor bunuri.fara emiterea unui act administrativ .Acest act administrativ a aparut in timpul cercetarii penale in speta (dispozitia primarului si hotarire de consiliul local) procurorul multuminduse sa spuna ca a actionat legal desi nu comunicase aceste acte,ier in fata judecatorului am vorbit degeaba nu a luat in calcul ce am spus eu .Mai mult am demonstrat ca si motivele pentru care mi-a fost demolata constructia sunt inventate ,nu pot fi puse in practica netc..Unde sa ma mai adresez sa se faca dreptate si sa plateasca cine este vinovat. Multumesc
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 15:25, 12 Mai 2013
Nu mai aveti cale de atac.
Recursul a fost suprimat.
Aveti posibilitatea sa va plangeti instantei internationale,in 6 luni de la solutia definitiva in tara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere in fata judecatorului impotriva rez.sau ord. de netrimitere in judecata alexandra22 alexandra22 ce cale de atac urmeaza dupa ce s-a facut plangere impotriva rezolutiei procurorului de neincepere a urmaririi penale iar aceasta a fost respinsa ca ... (vezi toată discuția)
Recupereare prejudiciu zahsor zahsor Sunt parte vatamata si civila intr-un dosar penal . Invinuitul este acuzat de fals, uz de fals, sub semnatura privata, abuz in serviciu in proiecte de ... (vezi toată discuția)
Plangere penala pentru distrugere neagoeteodor neagoeteodor Sunt administratorul unei firme mici din bucuresti,in anul 2013 luna septembrie cu ocazia rezilierii unui contract de inchiriere a unui imobil,contractul fiind ... (vezi toată discuția)