avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 347 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... TAXA MEDIU
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

TAXA MEDIU

autoturism renault laguna, fabricat in RO in 2003, inmatriculat de fiecare proprietar in parte dupa preferintele fiecaruia, ultima inmatriculare septembrie 2012 la care nu s-a solicitat taxa de mediu. Este posibil sa fie platita sau la acea data nu se cerea asa ceva? Intre timp Guvernul a adoptat noi reglementari si la o eventuala vanzare cumparare este posibil sa se ceara asa ceva?
MULTUMESC FRUMOS!
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 19:53, 12 Mai 2013
Se cere "asa ceva", adica se plateste taxa numita si timbru de mediu la transcrierea dreptului de proprietate de anul acesta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

blocarea dosarului de dauna in departamentul juritic fara solutionare florinholod florinholod Buna ziua! Pe data de 15-07-2012 am achizitionat un autoturism de la numitului X domiciliat Romania,marca Renault Laguna,inmatriculat pe Bulgaria pe numele ... (vezi toată discuția)
Taxa auto 2013 Darius_babel Darius_babel Buna seara! Am o nelamurire legata de noua taxa de mediu 2013. Am un Logan fabricat in 2005. Eu l-am cumparat de la al 2-lea proprietar in septembrie 2007, ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa de timbru de mediu saturniana14 saturniana14 In iulie 2015 am cumparat un autoturism Renault Laguna, second hand, care nu era inmatriculat in tara. Am platit la finante suma de 2787 lei, reprezentand ... (vezi toată discuția)