avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... recuperare taxa de timbru de mediu
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

recuperare taxa de timbru de mediu

In iulie 2015 am cumparat un autoturism Renault Laguna, second hand, care nu era inmatriculat in tara. Am platit la finante suma de 2787 lei, reprezentand taxa de timbru de mediu. As vrea sa-i actionez in justitie pt recuperarea sumei. Ce sanse de reusita am? Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Taxa auto, timbru mediu etc. Georgica112 Georgica112 Bună ziua. În anul 2015 luna martie am achiziționat un autoturism marca Renault Laguna 3 an fabricație 2010. Mașina a fost adusa din Franța de către un ... (vezi toată discuția)
Taxa mediu panzarumitica panzarumitica autoturism renault laguna, fabricat in RO in 2003, inmatriculat de fiecare proprietar in parte dupa preferintele fiecaruia, ultima inmatriculare septembrie ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto masina noua renault renault Buna ziua. In luna mai am inmatriculat o masina noua, cumparata din Romania, platind taxa de poluare. Inteleg ca taxa ar putea fi recuperata de la stat. Ma ... (vezi toată discuția)