Am un contract de prestari servicii de o anumita valoare, in urma caruia am emis mai multe facturi si care au fost platite pana la concurenta valorii respective. In timpul derularii contractului am prestat servicii suplimentare,necuprinse in contract, care, in urma unui schimb de e-mailuri cu beneficiarul, urmau sa-mi fie platite ulterior. Am mai emis o factura care, de o suma x, dar care nu acoperea totalitatea serviciilor prestate si pe care beneficiarul a platit-o, urmand sa discutam in continuare de diferenta de plata atunci cand va veni in tara. Din acel moment nu m-a mai contactat si in urma unui e-mail trimis de mine a scris ca nu mai vrea sa lucreze cu mine si ca nu mai are nimic de platit. Daca mai emit o factura cu suma restanta- in baza aceleiasi clauze ca la factura anterioara-ce sanse am sa-mi recuperez diferenta de bani? Pot actiona in instanta?
daca dispuneti de acte doveditoare pentru prestarea serviciilor respective( avize de livrare, devize, etc)- semnate de ambele parti puteti emite factura pe preturile convenite si pentru valoarea totala a serviciilor prestate.
atasati la factura mailurile trimise si primite , care confirma cele spuse de dvs.
pe baza lor, il puteti chema in justitie sa va achite integral serviciile.
Nu am decat e-mailurile trimise si primite, inrest nu am mai avut cum sa inchei vreun act pentru ca era in strainatate. Mai am si cativa martori, respectiv lucratorii mei si sora ei care facea C.T.C.-ul si care o reprezenta. Credeti ca este de ajuns? Va multumesc mult pentru raspuns.