avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... factura emisa fara confirmare
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

factura emisa fara confirmare

Am un contract de prestari servicii de o anumita valoare, in urma caruia am emis mai multe facturi si care au fost platite pana la concurenta valorii respective. In timpul derularii contractului am prestat servicii suplimentare,necuprinse in contract, care, in urma unui schimb de e-mailuri cu beneficiarul, urmau sa-mi fie platite ulterior. Am mai emis o factura care, de o suma x, dar care nu acoperea totalitatea serviciilor prestate si pe care beneficiarul a platit-o, urmand sa discutam in continuare de diferenta de plata atunci cand va veni in tara. Din acel moment nu m-a mai contactat si in urma unui e-mail trimis de mine a scris ca nu mai vrea sa lucreze cu mine si ca nu mai are nimic de platit. Daca mai emit o factura cu suma restanta- in baza aceleiasi clauze ca la factura anterioara-ce sanse am sa-mi recuperez diferenta de bani? Pot actiona in instanta?
Cel mai recent răspuns: yomasse , utilizator 15:56, 13 Mai 2013
~ Conținut șters la cerere ~
daca dispuneti de acte doveditoare pentru prestarea serviciilor respective( avize de livrare, devize, etc)- semnate de ambele parti puteti emite factura pe preturile convenite si pentru valoarea totala a serviciilor prestate.
atasati la factura mailurile trimise si primite , care confirma cele spuse de dvs.
pe baza lor, il puteti chema in justitie sa va achite integral serviciile.
Ultima modificare: Luni, 13 Mai 2013
crystyna2000, utilizator
Nu am decat e-mailurile trimise si primite, inrest nu am mai avut cum sa inchei vreun act pentru ca era in strainatate. Mai am si cativa martori, respectiv lucratorii mei si sora ei care facea C.T.C.-ul si care o reprezenta. Credeti ca este de ajuns? Va multumesc mult pentru raspuns.
Ultima modificare: Luni, 13 Mai 2013
yomasse, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neprestarea de servicii platite in avans, din cauza beneficiarului veronicapopa veronicapopa Un srl emite o factura pentru prestari servicii catre un alt srl beneficiar, care plateste factura in avans. Prestarea serviciilor trebuie sa se faca lunar, ... (vezi toată discuția)
Dobandire proprietate constructii cf. contract sabinna sabinna Contract de prestari servicii intre doua firme. Pentru a presta serviciile, prestatorul are nevoie de o instalatie si este obligatia lui sa o faca. Partile ... (vezi toată discuția)
Tva prestari servicii iulie 2010 raduallan raduallan Este vorba despre un contract pentru efectuarea unei lucrari intr-un apartament. Contractul a fost incheiat in data de 25 iunie 2010, data la care a fost ... (vezi toată discuția)