avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 154 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Abonament R.A.T.B
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Abonament R.A.T.B

Buna seara tuturor,
am si eu o intrebare:
-as vrea sa acord angajatilor bani pentru un abonament lunar cu transportul in comun.Ei trebuie sa imi justifice acei 89 de lei sau ii pot da pe un tabel in baza semnaturii si e problema lor daca isi iau abonament sau nu.Din cate stiu este un venit neimpozabil
Cel mai recent răspuns: maryb2 , utilizator 09:58, 13 Mai 2013
Ei trebuie sa justifice suma data pe abonament, prin predarea lui ,la sfarsit de luna, persoanei direct responsabila.Pe abonament scrie clar:firma emitatoare- inclusiv stampila, perioada in care a fost utilizat si numele persoanei care il detinea ( asadar nu mai e nevoie de tabel de semnaturi , fiind angajat al firmei).Stampila firmei de transport este foarte importanta, altfel nu puteti justifica banii dati.Dvs. inregistrati abonamentul pe alte cheltuieli!
multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat este de corect? iuli-ana iuli-ana firma deconteaza abonamentele pt. deplasarea angajatilor tesa de la serviciu acasa, la unii pe mijloacele de transport in comun, la alti le da bonuri de ... (vezi toată discuția)
Decontare abonament angelica36 angelica36 buna ziua se poate deconta pe firma un abonament mijloc de transport pt un angajat? valoarea abonamentului e de 96 lei (vezi toată discuția)