Buna ziua!!
In 2011 septembrie am avut permis suspendat pentru 30 zile!! In februarie 2012 a fost respinsa cererea mea de anulare a permisului.
Nu am fost sa ridic hotarearea definitive si irevocabile, articolul 118 alin 4 si 4 spune ca in teremne de 15 zile de la data ramanerii definitive si irevocabile trebuie sa prezint permisul , ceea ce nu am facut!!
Intrebare : Daca cineva a fost sau este in situatia mea , ce se poate intampla ? De ce nu am primit nimic de la politie? Intre timp am mai luat o amenda dar nu ma intrebat nimic d e permis !!Unde ma incadrez cu aceasta fapta ???
Va multumesc !!!
salut, si eu sunt in aceeasi situatie, am pierdut la cererea de reexaminare si mi-a venit acasa comunicare in care erau puse aiurea datele de dosar (a incurcat numarul de dosar cu altul si o harababura totala)
Am verificat cu un prieten de la rutiera si mi-a zis ca permisul meu a ramas valabil deci pot sa conduc.
Toata chestia am impresia ca se pierde intr-o harababura birocratica, dar e foarte bine asa
Salutare,
Sunt in aceeasi situatie oarecum, Nici eu nu am predat permisul dupa ce hotararea a ramas definitiva.
Peste vreo 5 luni in schimb mi-a venit acasa o comunicare in care sunt instiintat ca de la data X, permisul meu este suspendat pentru 3 luni la care se adauga inca o luna pentru nepredare.
Am reverificat in continuare cu cineva de la politie si permisul meu este in continuare valabil.
Oricum acum mai am cateva zile si trec toate cele 4 luni, dar mi s-a parut foarte ciudata toata aceasta situatie.