avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Prescriere drept de obtinere a diplomei de licenta de ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Prescriere drept de obtinere a diplomei de licenta de la Universitatea Spiru Haret

Buna ziua,eu am terminat Psihologie FR promotie 2009,diplome nerecunoscute nici pana in ziua de astazi,intrebarea mea ar fi,pana cand pot introduce o actiune in instanta?ca am inteles ca dupa o perioada se prescrie acest drept.
Cel mai recent răspuns: camifinutza , utilizator 22:55, 13 Mai 2013
3 ani
Nu se prescrie acest drept in 3 ani. Puteti introduce actiune oricand in instanta solicitand eliberarea diplomei. In principiu, astfel de dosare s-au castigat insa au existat si exceptii.

Nu veti obtine diploma decat prin instanta, asa ca ar trebui sa va hotarati sa actionati pt ca nu se intrevede o rezolvare a acestei situatii pe o alta cale.
Multumesc frumos,m-am hotarat in sensul acesta,se pare ca alta solutie nu exista.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diploma ush djpadrecito djpadrecito Buna ziua! Am absolvit in 2009 Psihologia la ID, la Spiru Haret Craiova! Recent, dupa ce am luat legatura cu reprezentantii facultatii, mi s-a precizat ... (vezi toată discuția)
Valabilitatea diplomei de licenta OlaruPetolela OlaruPetolela Am absolvit Facultatea de drept si administratie publica-specializarea drept, din cadrul Universitatii Spiru Haret, promotia 2009, la ID, perioada studiilor 4 ... (vezi toată discuția)
Diploma de licenta ush the mark the mark sunt absolvent 2009 ush si nu am primit nici pana in prezent diploma de licenta,am deschis proces ptr obtinerea diplomei,intrebarea mea este;daca nu castig in ... (vezi toată discuția)