avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... act de adjudecare
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

act de adjudecare

Dupa ca am obtinut actul de adjudecare ce pasi trebuie sa urmez pentru a fi cu toate in regula.
MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: ContSters267464 , utilizator 13:23, 22 Mai 2013
Pt ilinca1981. Certificatul meu fisacal sau al debitorului?
Mergeti la directia de taxe si impozite locale de unde se afla imobilul, cu actul de adjudecare, si va treceti pe rolul fiscal al imobilului. Trebuie ca acest certificat fiscal sa evidentieze ca proprietar pe dvs, imobilul sa fie cel adjudecat si trebuie sa nu aveti datorii.
In ceea ce priveste impozitul, daca el nu v-a fost perceput si evidentiat in cadrul procedurii de adjudecare si daca OCPI insista sa faceti dovada ca s-a platit, nu aveti nicio alta solutie decat sa platiti dumneavoastra.
Sfatul meu este sa faceti intabularea cat se poate de repede.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe transferul de propietate imobiliara Marian - Cristian Petrea Marian - Cristian Petrea Buna seara tuturor! O sa trec direct la subiect. O cunostinta se confrunta cu urmatoarea situatie: A participat la o licitatie publica organizata ... (vezi toată discuția)
Intabulare drept proprietate - act de adjudecare TipOK TipOK Buna ziua ! Nu pot sa inteleg ceva ... \'\'ilogic\'\' ... #-o#-o 1.Dobandesc un imobil prin executare silita - sunt creditor urmaritor, deci achit prin ... (vezi toată discuția)
Abuz primarie? liviu anton liviu anton Am cistigat o casa la licitatie,am intabulat-o si m-am dus la primaria din sat sa imi dea rolul pe numele meu.Aici am platit 1600 de lei pentru datoriile pe ... (vezi toată discuția)