avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare

Sunt cetatean roman cu domiciliul in strainatate,detin pasaport CRDS si nu am dreptul la carte de identitate ,decat in regim provizoriu (maxim un an).Doresc sa ma angajez in ROMANIA .Ce mi se solicita la angajare ca acte de identitate?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:29, 13 Mai 2013
Potrivit OUG 97/2005 privind evidenta, domiciliul, resedinta si actele de identitate ale cetatenilor romani., art.12 alin.2, prin act de identitate se intelege cartea de identitate, precum si cartea de identitate provizorie si buletinul de identitate, aflat in termen de valabilitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma pot căsători având buletin provizoriu? Bacanu Andreea Bacanu Andreea Bună! Întrebarea mea este dacă mă pot căsătorii cu buletinul provizoriu? Sunt cetățean român cu pașaport cu domiciliu în străinătate iar pe ... (vezi toată discuția)
Domiciliul si resedinta Tarana Tarana Sunt posesor al unui pasaport CRDS avand domiciliul declarat in strainatate .De asemenea posesor al unei carti de identitate provizorie valabila 12 luni ... (vezi toată discuția)
Angajare doar cu pasaportul alexandu823 alexandu823 Buna ziua, Un cetatean moldovean care a obtinut cetatenia romana si si-a facut pasaport cu domiciliul in strainatate, se poate angaja legal doar cu pasaportul ... (vezi toată discuția)