avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... granituire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

granituire

Avem un teren cu casa din 1944,vecinul a cumparat de aproximativ 8 ani si ne-a dat in judecata ca am costruit un gard ,noi mai avem in spatele gardului, deci la ei aproximativ 48 de centimetri.Am cerut in instanta granituire, la care ei vin cu acte pe care scrie o suprafata ,iar alta mai mica din acte.cum se face granituirea,daca noi nu am folosit niciodata terenul avut in spate.
Se va stabili prin expertiza topo linia de hotar dintre proprietati. Expertul va avea in vedere continutul actelor de proprietate si celelalte probe din dosar.
Fondurile vecine vor fi delimitate conform expertizei topografice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gard facut pe proprietatea vecinului din greseala? marian_81 marian_81 Buna ziua, am facut un gard dupa ce terenul a fost parcelat, .erau semne pe parcela mea, dar ca sa fiu sigur am mai facut o masurare cadastrala care a ... (vezi toată discuția)
Granituire si obligatie de a face? dandanaua dandanaua Si eu si vecinii avem proprietatile cu iesire la strada, dar vecina a vrut sa intre in curte pe langa casa si nu prin fata ei, astfel ca a mutat gardul dintre ... (vezi toată discuția)
Vecinul si-a construit gardul pe terenul meu DANIEL2568 DANIEL2568 In luna martie 2016,am cumpărat o casa cu terenul (construit + gradina) ce măsoară ca suprafața 1000 m2. In momentul cumpărării, fosta ... (vezi toată discuția)