avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 677 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executari silite efectuate de banci sau firme ...
Discuție deschisă în Executare silită

Executari silite efectuate de banci sau firme recuperatoare

Buna ziua,

in cazul in care nu detii nici o proprietate, stai cu parintii sau cu chirie, cum te poate executa silit banca in cazul neplatii unui credit de nevoi personale fara girantii, garantii ?
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 15:53, 13 Mai 2013
Iti pot fi executate bunurile mobile( ex masina) sau veniturile salariale. Daca nu ai niciun bun in proprietate, nu au ce sa execute silit.
Multumesc pentru raspuns.
Dar daca sotia are masina, o poate executa silit ? Tinanad cont ca, creditul este pe numele sotului ?

o zi buna,
Daca sotia nu a semnat contractul de credit ca si garant, nu poate fi executata silit masina.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lamurire executare silita bunuri mobile UnSimpluUtilizator UnSimpluUtilizator Am vazut foarte multe topicuri in legatura cu acest subiect, insa in niciunul nu exista un raspuns clar/sigur, ci n raspunsuri care se bat cap in cap. Vreau ca ... (vezi toată discuția)
Infractiune? andronescucel andronescucel tatal si fiul,au scos un credit de la cec,cu o copie de pe contractul apartament. credit de nevoi personale. parintii divortati,mama nu avea cunostiinta de ... (vezi toată discuția)
Executare silita? adi1985ab adi1985ab Buna ziua. As avea si eu unele nelamuriri, sper sa aveti bunavointa sa imi raspundeti. Dupa 2007-2008 am contractat unele credite de nevoi personale. Sume sub ... (vezi toată discuția)