avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediul prenatal si concediul de odihna
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediul prenatal si concediul de odihna

Buna ziua ! Sunt insarcinata in 28 de saptamani , in aceste saptamani eu nu am mai fost la locul de munca pentru ca am avut o sarcina cu risc , asa ca am stat in concediu in tot acest timp de 28 de saptamani , am inteles ca in concediul prenatal se intra la 30-31 de saptamani , eu as dori sa stiu daca de la 28 de saptamani pana la 31 de saptamani as putea beneficia de concediul de odihna ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:57, 13 Mai 2013
Ati putea sa va luati CO in perioada mentionata de dvs sau chiar un concediu medical ...
Deci in principiu se poate . Va multumesc !
Da, se poate sa va luati astfel de concedii ... :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu risc maternal Bianca_vlasin Bianca_vlasin Buna ziua, Ma confrunt cu o situatie mai speciala si poate imi da cineva niste raspunsuri. Acum 2 luni am pierdut o sarcina mare, la 30 saptamani (cauza - ... (vezi toată discuția)
Concediul de odihna nicoletag nicoletag Sunt insarcinata in saptamana 24, si inca mai lucrez. In prezent mai am de efectuat 21 de zile CO de anul acesta, 4 zile CO de anul trecut si in jur de 30 de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. urmează să intru in concediu de odihnă iar apoi ... diana23ingrid diana23ingrid Bună ziua. Urmează să intru in concediu de odihnă iar apoi aș vrea să intru in cm apoi prenetal. Câte zile de concediu am pe anul 2021? 1,75 * nr de ... (vezi toată discuția)