avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reziliere abonament telefonie mobila
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reziliere abonament telefonie mobila

am reinoit abonamentul si am achizitionat un telefon la oferta,intre timp telefonul s-a defectat din senin am mers cu el la magazin deoarece era in garantie.cei din magazin mi-au zis ca poate dura pana la 14 zile reparatia.in aceste conditii am cerut sa mi se dea un telefon pe care sa-l pot folosi pe, perioada reparatiei.am primit raspunsul ca nu putem sa va dam un telefon ca nu asa este politica companiei si in concluzie in perioada in care telefonul va fi trimis in service la Brasov nu-i intereseaza daca nu am telefon.atunci am cerut rezilierea contractului.

Alte discuții în legătură

Protectia consumatorului - telefon defect la prelungire contract adinacalitu adinacalitu buna seara as dori daca se poate sa ma sfatuiti ce sa fac in situatia eu find client telekom dina vara in data de 29 octombrie am fost sunata de un operator ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract furnizare servicii telefonie mobila mirceabarbu mirceabarbu Buna ziua, La un operator de telefonie mobila, inainte cu 60 de zile de expirarea contractului ai posibilitatea de a reinoi contractul beneficiand de unele ... (vezi toată discuția)
In legatura cu garantie la telefon mobil probleme service probleme monyta monyta Buna seara as dori sa pun niste intrebari .....sau sa ma lamureasca cineva ....am dus un telefon samsung c 520 la reparat la un magazin din Baia Mare unde era ... (vezi toată discuția)