cine garanteaza dreptul de proprietate in Romania ? ce lege exista, unde sa caut .
sunt proprietarul unui teren, iar justitia lasa un infractor sa stea pe o parte din proprietatea mea fara acordul meu, refuzand inceperea urmaririi penale pentru tulburare de posesie !!!!
eu proprietar pe teren cu acte, intabulat , etc. iar ocupantul abuziv fara nici un act , doar cu povesti si declaratii mincinoase sta incontinuare bine merci pe proprietatea mea ca asa vrea justitia dreapta din tara noastra. este vreo lege care apara proprietatea ?
[Nu mai scrieti cu majuscule, incalcati Regulamentul de postare]
Da, am facut plangere penala la politie, l-au instiintat de 2 ori in scris sa paraseasca proprietatea mea ca o ocupa abuziv, nu a plecat , am facut din nou plangere la politie si de atunci a inceput calvarul. Din luna iulie 2012 . Urmatoarea plangere a fost repartizata unui agent de politie nou venit din scoala, care ignorand toate actele mele de proprietate, anexate, a hotarat neinceperea urmaririi penale . Procurorul de caz la fel , a raspuns in 3 zile, de acord cu politia, contestatia la procurorul sef, la fel cu politia, de aceea spun ca lasa infractorul pe terenul meu . Deci daca doua cercetari ale aceleasi organe de politie il instiinteaza sa paraseasca locul ( ceea ce inseamna ca au cercetat cazul) si nu are nici un act doveditor , deoarece sta fraudulos, al treilea politist si toti procurorii ignora titlul meu de proprietate !!!!
Cum scap eu de intrus daca justitia isi bate joc de proprietatea mea ???
Proprietatea este ingradita? Exista casa? In ce conditii a intrat "infractorul" acolo? Sunteti neamuri, e chirias? Conteaza toate acestea. Poate "infractorul" pretinde si el vrun drept asupra terenului.
Evacuare ocupanti
Antik
Buna seara,
Am mostenit un imobil in cota de 100%,detin cadastru,intabulare si toate cele.
Pe linga acestea am mostenit si niste ocupanti care au carti de ... (vezi toată discuția)