avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 180 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA - norma de venit obligatoriu sau putem opta pentru ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA - norma de venit obligatoriu sau putem opta pentru impozitare in sistem real?

Pentru pfa masaj , exista o norma de venit ; exista optiunea sa alegem intre norma venit sau sistem real ? sau suntem obligati sa adoptam norma de venit daca apare in nomenclatorul publicat de M finante ????

Alte discuții în legătură

Pfa- obligatoriu norma de venit sau pot opta pentru impozitare la venit real ? Sorin_mn Sorin_mn Buna ziua, pentru o activitate de comert pe PFA, care se regaseste in nomenclatorul normelor de venit 2014, eu trebuie obligatoriu sa optez pentru norma de ... (vezi toată discuția)
Trecere la norma de venit shnex shnex Buna ziua! Am o intrebare... : am pfa si sunt la venit real. La sfarsitul anului am fost la finante si mi s-a spus ca daca depasesc norma impusa zonei in care ... (vezi toată discuția)
Intrebari pfa: documente necesare/inregistrare fiscala (sistem real/norma de venit) jonessian jonessian Buna ziua, Am depus documentele necesare pentru infiintarea unei PFA. Intrebarile pe care indraznesc sa vi le adresez, in ordinea importantei lor, sunt: - ... (vezi toată discuția)